AFFICHE 7122019

UITNODIGING

Graag stellen wij U een optreden voor van een bekend orthodox koor uit Polen“MODERN OPERA ART STUDIO”, onder leiding van Adam Tomaszewski. Dit concert wordt georganiseerd door de orthodoxe parochie van de Heiligen Konstantijn en Helena te Brugge.

Modern Opera Art Studiois een Poolse muzikale groep die concerten en opera spektakels organiseert. Zij werken met grote Poolse en andere muzikanten en leiden ook toekomstige zangers op. Zij werken samen met het pedagogisch college van Warschau, en ook met het muzikaal theater van Lublin. Zij verfraaien verschillende toevallige en religieuze  evenementen. Het koor brengt ook muziek van de orthodoxe Kerk. Zij hebben hun eigen orkest waarmee ze oratorio en cantates brengen van componisten uit de Renaissance tot op heden.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 7 december 2019in de Sint-Annakerk, te Brugge om 19u30.

Plaatsen zijn beperkt! Gelieve uw inschrijving te bevestigen door door u te registreren hier online.

Inschrijvingen: KLIK HIER

Om alles vlot te laten verlopen dienen registratie en betaling te gebeuren vóór 30 november 2019. Nadien sluiten we de inschrijvingen af.

CategoryNieuwsberichten
©2015 Orthodoxe Parochie Brugge.
Top
Zoeken: