25
May
09:00 — 12:00
H.H. Konstantijn en Helena – Brugge
Ezelstraat 85

Brugge, West-Vlaanderen 8000 Belgium
Loading Events
  • This event has passed.

Hierbij nodigen wij u uit op ons parochiefeest, het Feest van De Heiligen Konstantijn en Helena, dat we zullen vieren op Zaterdag 25 mei 2019

De Metten beginnen om 09u00, gevolgd door de Goddelijke Liturgie, voorgegaan door Zijne Eminentie Athenagoras,  Metropoliet van België.

Wij verwachten jullie hier allen omstreeks 9.00u voor de dienst van de Metten in de vreugde van de Paastijd gevolgd door de Goddelijke Liturgie.

Het is heel erg belangrijk dat we deze feesten samen met jullie allen mogen vieren. Want het is ook uw parochie, en wij moeten eerst en vooral God danken, voor alles wat hij ons in deze voorbije jaren reeds gegeven heeft.

Velen onder jullie zijn daar gedoopt of hebben hun kinderen daar laten dopen, anderen zijn er gehuwd, anderen zijn ons voorgegaan en leven verder in de dimensie van de eeuwigheid,  verder vieren wij hier samen regelmatig de Goddelijke Liturgie, kortom wij vormen er samen één gemeenschap zoals één familie rondom Christus. Voor dit alles en nog veel meer durven wij te hopen U allen te mogen verwelkomen.

Na de Goddelijke Liturgie van deze parochiefeesten volgen er feestelijke agapen, met een gemeenschappelijk éénvoudig buffet.

Iedereen wordt verzocht iets mee te brengen voor “spijs en drank”.

Denk eraan ook iets mee te brengen voor de ontvangst van bezoekers en genodigden uit andere parochies. Oprechte dank!

 In de hoop met U allen dit feest te mogen vieren, omhels ik U zeer broederlijk in de verrezen Heer!

+ Vader Bernard Peckstadt

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM OP ONS PAROCHIEFEEST
 
We hopen u talrijk te mogen verwelkomen om samen dit feest te mogen vieren.