07
December
19:00 — 22:00
Sint-Annakerk
Sint-Annaplein

Brugge, 8000 Belgium
Loading Events
  • This event has passed.

Graag stellen wij U een optreden voor van een bekend orthodox koor uit Polen“MODERN OPERA ART STUDIO”, onder leiding van Adam Tomaszewski. Dit concert wordt georganiseerd door de orthodoxe parochie van de Heiligen Konstantijn en Helena te Brugge.

Modern Opera Art Studiois een Poolse muzikale groep die concerten en opera spektakels organiseert. Zij werken met grote Poolse en andere muzikanten en leiden ook toekomstige zangers op. Zij werken samen met het pedagogisch college van Warschau, en ook met het muzikaal theater van Lublin. Zij verfraaien verschillende toevallige en religieuze  evenementen. Het koor brengt ook muziek van de orthodoxe Kerk. Zij hebben hun eigen orkest waarmee ze oratorio en cantates brengen van componisten uit de Renaissance tot op heden.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 7 december 2019in de Sint-Annakerk, te Brugge om 19u30.

Plaatsen zijn beperkt! Gelieve uw inschrijving te bevestigen door stortingvan het bedrag op het rekeningnummer van de Orthodoxe parochie van Brugge: IBAN BE02 7480 3838 6340 en BIC KREDBEBB met vermelding van Concert, uw naam, voornaam en het aantal personen maar eveneens door u te registreren online via deze onderstaande link:

INSCHRIJVEN: KLIK HIER

AFFICHE 7122019

Om alles vlot te laten verlopen dienen registratie en betaling te gebeuren vóór 30 november 2019. Nadien sluiten we de inschrijvingen af.