DSC_0141 kopie

Op zaterdag 12 januari 2019 ontvingen wij de Paters van de Sint-Andriesabdij, Zevenkerken voor het bijwonen van onze orthodoxe vesperdienst te Brugge. Eerst bezochten de paters de Oecumenische kapel en nadien onze Orthodoxe kerk. Deze dienst werd voorgegaan door Vader Bernard en werd verzorgd door ons parochiekoor o.l.v. Stefaan Coudenys.

Op het einde van de vespers verwelkomde Vader Bernard de Z.E. Abt René Fobe en de mede Paters voor hun gezamenlijk gebed. Nadien sprak ook vader Abt René Fobe de gelovigen toe en uitte zijn tevredenheid van het bezoek. Hij dankte en feliciteerdeDSC_0147 kopie heel speciaal het koor dat op voortreffelijke wijze gezongen heeft. Nadien werden de Paters het koor en parochianen van onze parochie ontvangen in de parochiezaal met een drankje en koekje.

Het was een heel aangename ontmoeting en er was een aangename uitwisseling onder elkaar. Wij hopen verder in de toekomst elkaar nog te ontmoeten en de contacten verder levendig te onderhouden.

©2015 Orthodoxe Parochie Brugge.
Top
Zoeken: